Paneuropa Kings – UK Kings Prague 2:5 (kon.)
koniec
Paneuropa Kings Bratislava
2:5 (1:1, 1:3, 0:1)
UK Kings Prague
Utorok 26.11.2013, 17:00European University Hockey League
Partner:
     
    58:39
    Domáci budú hrať na konci zápasu ešte aj oslabovku, šanca pre hostí zvýšiť náskok. Rastislav Zvara vylúčený na dve minúty za seknutie.
     
    56:40
    Hostia stále obliehajú domácu bránku, po sérii striel sa brankár Bziňák poriadne zapotil, ale za pomoci obrany dostali domáci puk do bezpečia.
     
    50:15
    UK Praha dala gól!
    K puku sa dostal pred bránkarom domácich MATYÁŠ HLOŽEK a krásne poslal puk pomedzi brankárove betóny. Asistencie: Dávid Macenauer a Jakub Pípal.
     
    50:01
    Ďalšie vylúčenie, tentokrát na strane domácich. Kristián Pečimut vylúčený na dve minúty za krosček.
     
    47:22
    Máme tu vylúčenie na strane hostí. Na trestnú lavicu odišiel Ivan Utěšil na dve minúty za hákovanie.
     
    43:03
    Veľká šana pred Vokatým, hráči domácich si však nerozumeli tak, ako si predstavovali a po neskorej prihrávke dokázali hostia ubrániť situáciu.
     
    36:53
    UK Praha dala gól!
    Hostia využívajú svoju presilovú hru a navyšujú svoj gólový rozdiel. Ku puku sa dostal po rýchlej akcii PETR HUČKO a dokázal popod brankára zakončiť. Asistencie: Dominek Müller a Jakub Pípal.
     
    35:18
    Tímový trest pre domácich, príliš veľa hráčov na ľadovej ploche. Ďalšia presilovka hostí.
     
    34:00
    Obrovská šanca domácich, ktorý sa v oslabovke rútili traja na jedného. Prihrávka z pravej strany pred bránku od Iványiho, no prihrávka prišla neskoro a bránka bola posunutá kvôli zrážke hráča s brankárom.
     
    32:57
    Bude sa vylučovať. Hostia budú hrať presilovú hru. Na trestnú lavica sa posadí Richard Vojsovič za hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    30:01
    Obrovská šanca Petra Hučka, ktorý po peknej krížnej prihrávke nedokázal prekonať z tesnej blízkosti brankára.
     
    27:24
    UK Praha dala gól!
    Hostia sa dostávajú prvýkrát do vedenia. Peknou strelou sa prezentoval PETR NOVÁK, ktorý strelou zápästím prekonal Bližňáka. Asistencie: Lukáš Rovný a Matyáš Hložek.
     
    23:58
    UK Praha dala gól!
    Pekný nahodený puk od modrej čiary, ktorý perfektne tečoval za Bližňákov chrbát JONÁŠ KŘEPELKA. Asistencia: Jakub Pípal.
     
    22:12
    Máme tu aj vylúčenie. Kristián Pečimut vylúčený na dve minúty za podrazenie.
     
    21:41
    Paneuropa Kings dali gól!
    Domáci opäť strhhli vedenia na svoju stranu. Po prihrávke Jankovského sa dostal k puku MARIÁN ASCHENBRIER, ktorý sa v skrumáži perfektne zorientoval a poslal puk do bránky. Asistenica: Boris Jankovský.
     
    19:15
    UK Praha dala gól!
    A je vyrovnané. Hostia sa krátko po presilovke presadili. LUKÁŠ ROVNÝ sa dostal k puku pred brankárom, ktorý už ležal na zemi z predchádzajúceho zákroku. Lukáš iba priťukol puk do poloodkrytej bránky. Asistencie: Matiáš Hložek a Daniel Fuks.
     
    17:03
    Domáci budú hrať ďalšiu oslabovku, resp. hostia presilovku. Na dve minúty si ide odpykať trest Martin Bölcs za hákovanie.
     
    12:07
    Domáci sa dostali do rýchleho protiútoku v oslabení, konkrétne to bol Boris Jankovský, ktorý sa však rozhodol pre samostatnú akciu, nenahral a nedokázal poslať puk za Vokatého chrbát, ten však s problémami chytá.
     
    11:30
    Adam Kubic vylúčený na dve minúty za seknutie.
     
    06:53
    Dominek Müller vylúčený na dve minúty za zdržovanie hry – vyhodenie puku.
     
    05:01
    Ondřej Krátky vylúčený na dve minúty za hákovanie.
     
    04:20
    Paneuropa Kings dali gól!
    Po prihrávke z pravej strany pred bránku sa dokázal najlepšie zorientovať PATRIK SZABÓ a prekonal Vokatého, ktorý zatiaľ nemal veľa práce. Asistencie: Marek Marušiak a Mário Klein.

    Ján Sárközi

    Góly a asistencie: 5. Szabó (Marušiak, Klein), 22. Aschenbrier (Jankovský) – 20. Rovný (Hložek, Fuks), 24. Křepelka (Pípal), 28. Novák (Rovný, Hložek), 37. Hučko (Müller, Pípal), 51. Hložek (Macenauer, Pípal)


    Paneuropa Kings Bratislava: Bziňák (Orlík) – Vojsovič, Kubic, Kovalčík, Tekáč, Oško, Pečimut, Kuták, Bölcs – Klein, Marušiak, Szabó – Aschenbrier, Jankovský, Bobocký – Iványi, Simon, Zvara – Fabo, Slovík, Štorcel
    UK Kings Prague: Vokatý (Srb) – Pípal, Müller, Utěšil, Herr, Tverďák, Krátký – Novák, Křepelka, Hučko – Hložek, Štulc, Rovný – Baláž, Fuks, Macenauer – Radostová

    Diváci: 174