Gladiators – Paneuropa Kings 5:4 (kon.)
koniec
Gladiators Trenčín
5:4 (0:2, 3:0, 2:2)
Paneuropa Kings Bratislava
Streda 20.11.2013, 19:00European University Hockey League
Partner:
     
    46:53
    GLADIATORS Trenčín dali gól!
    Zemko od rohu klziska poslal prihrávku na modrú, odkiaľ páli Okuliar. Jeho strela bola nepresná, no dostatočne kvalitná na teč v podaní MARTINA KUFFU.
    Asistencie: Okuliar, Zemko
     
    43:37
    GLADIATORS Trenčín dali gól!
    Tak tomuto sa povie kuriózny gól. Chmara si nakorčuľoval pred Bziňáka, jeho puk skončil pred betónmi. Následne bol IGOR BERNÁT natlačený jedným zo súperov pred brankára a snáď ani nevedel ako, pretlačil puk do bránky.
    Bez aistencií.
     
    41:33
    Paneuropa Kings dali gól!
    Stav sa nám opäť mení, MARTIN TEKÁČ využil Zubovu nepozornosť a puk posiela za jeho chrbát.
    Bez asistencií.
     
    41:10
    Paneuropa Kings dali gól!
    Hostia boli na ľade šiesti, nakoľko bolo signalizované vylúčenie. Pred Zubom sa dokonale usadili a nenáročným spôsobom MÁRIO KLEIN zodvihol puk a poslal ho ponad brankárovo rameno.
    Asistencie: Jankovský, Szabó
     
    38:08
    GLADIATORS Trenčín dali gól!
    Trenčania bojujú z plných síl, do úniku sa dostal Brezáni, brankára ale neprekonal. Dodatočnú strelu JURAJA ZEMKA už ale Bzeňák nevychytal a bezmocne inkasoval gól, ktorý posiela domácich do vedenia.
    Asistencie: Brezáni, Kuffa
     
    37:43
    GLADIATORS Trenčín dali gól!
    A je vyrovnané. Domáci sa dokázali usadiť v útočnom pásme, popliesť Bziňákovi hlavu a RÓBERT LUDVIG vyrovnáva na 2:2!
    Asistencie: Faktor, Hulman
     
    21:08
    GLADIATORS Trenčín dali gól!
    Po buly nemalá mela pred brankárom hostí, puk bol len prepasírovaný pomedzi betóny a končí zásluhou IGORA BERNÁTA v bránke. Stav je teda znížený – 1:2.
    Asistencie: Uhlík, Chmára
     
    13:55
    Paneuropa Kings dali gól!
    Hosťom sa vrátil piaty hráč na ľad, rýchlo sa dostali do útočného pásma a MÁRIO KLEIN strieľa od kruhov a brankár je prekonaný.
    Asistencie: Marušiak, Kubic
     
    06:27
    Paneuropa Kings dali gól!
    Pri hre štyroch na štyroch si hostia vybojovali útočné pásmo, využili nepozornosť Gašparoviča a strelou od kruhu pálil RICHARD VOJSOVIČ.
    Asistencie: Marušiak, Klein

    Janka Danková

    Góly a asistencie: 22. Bernát (Uhlík, Chmára), 38. Ludvig (Faktor, Hulman), 39. Zemko (Brezáni, Kuffa), 44. Bernát, 47. Kuffa (Okuliar, Zemko) – 7. Vojsovič (Marušiak, Klein), 14. Klein (Marušiak, Kubic), 42. Klein (Jankovský, Szabó), 42. Tekáč


    Gladiators Trenčín: Gašparovič (33. Zubo) – Okuliar, Borbely, Zemko, Kuffa, Brezáni, Matejdes, Jurenka P., Bernát, Uhlík, Chmara, Ludvig, Hrebeňár, Ďuriš, Šulík, Jurenka T., Koláček, Faktor, Ťažký, Hulman, Hrebeňár
    Paneuropa Kings Bratislava: Bziňák – Lajoš, Kalina, Havelka, Oško, Nemec, Slovik, Simon, Ivanyi, Kuták, Pečimut, Aschenbrier, Jankovský, Zvara, Kovalčík, Tekáč, Klein, Marušiak, Szabó, Vojsovič, Kubic

    Rozhodca: Krist – Dzian, Nosek