HC Slovan – Topoľčany 7:2 (kon.) | Skalica – Nitra 2:1 (1:0 po s.n.) | Žilina – Lipt. Mikuláš 1:5 (kon.)
Zvolen – Spišská N. Ves 3:5 (kon.) | B. Bystrica – Poprad 7:4 (kon.) | Trenčín – Košice 6:4 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
7:2 (1:0, 2:0, 4:2)
HC Topoľčany
Nedeľa 17.11.2013, 10:30Extraliga juniorov
Partner:
     
    Slovan vyhráva aj túto tretinu najmä vďaka jej úvodnej desaťminútovke, keď dokázal streliť až 4 góly. V závere Topoľčany ešte dokázali skorigovať výsledok, no náskok súpera už bol príliš veľký na to, aby s ním ešte mohli niečo urobiť. (12:45:19)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    58:58
    Černákova strela bola zblokovaná na ochrannú sieť. Vhadzuje sa pred bránou Topoľčian.
     
    58:01
    Laššo leží na ľade po tvrdom zásahu kolenom od Brodeka. Brodek putuje predčasne do šatne, päťminútový trest si za neho odsedí Bundzík. Presný verdikt teda znie 5+DKZ pre Brodeka za faul kolenom.
     
    57:25
    Brodek sa ocitol s pukom sám pri ľavej žŕdke brány. Pokúšal sa rozhýbať Pravdu, no medzi jeho betónmi nebolo dosť miesta na ôsmy gól.
     
    57:13
    Tvrdá strela Lukáčika od modrej čiary končí v Pravdovom náručí.
     
    56:26
    Topoľčany dali gól!
    Topoľčany využívajú presilovú hru. Ondruškova strela od modrej sa dostala na hokejku JAKUBA RUFATIHO, ktorý poslal puk do odkrytej brány. Asistencia: Ondruška.
     
    56:13
    Na opačnej strane príležitosť Nováka, ktorý ale skórovať nedokázal.
     
    55:40
    Topoľčanom sa zatiaľ v tejto presilovke nevedia presadiť proti defenzíve súpera.
     
    54:42
    Ficel hral protihráča miesto toho, aby hral puk a tak to aj dopadlo. Dostáva dvojminútový trest za nedovolené bránenie. Presilovka pre Topoľčany.
     
    53:50
    Mikšík neprihral dobre voľnému Ernstovi pred bránou.
     
    52:17
    Topoľčany dali gól!
    Rybár čisté konto neudrží. Pričinil sa o to MICHAL ONDRUŠ, ktorý z ľavého kruhu strelou zápästím našiel medzeru medzi betónmi brankára belasých a znižuje na 1:7. Asistencia: A. Grman.
     
    52:00
    Bednárik nepresne rozohral. Čiarový rozhodca píska zakázané uvoľnenie.
     
    50:20
    Bednarič v oslabení v streleckej príležitosti. Pravda zasahuje.
     
    48:59
    Prenikajúceho Nikolova nedovolene zastavil Černák, ktorý už sedí na trestnej lavici. Presilová hra pre Topoľčany.
     
    48:21
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovanisti si včera zrejme šetrili góly na tento zápas. Po ďalšej akcii belasých je stav stretnutia už 7:0, keď pod hornú žŕdku skóruje PATRIK DANIŠOVSKÝ. Asistencie: Petráš, Lukáčik.
     
    47:40
    Slovan Bratislava dal gól!
    Výsledok už začína byť pre Topoľčany hrozivý. PATRICK BRODEK sa natlačil pred bránu a zasunul puk do brány. Asistencia: Bednarič.
     
    47:19
    Slovan Bratislava dal gól!
    Bednarič postupoval v prečíslení 2 na 1 spolu s Brodekom, ktorému posunul puk. Brodek spravil kľučku, no neprekonal Pravdu. K voľnému puku sa však ako prvý dostal TOMÁŠ MôCIK, ktorý zvyšuje na 5:0.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Lukáš Karas


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Topoľčany. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 3. Trenčan (Ernst, Lukáčik), 28. Mikšík (Ernst, Lukáčik), 38. Môcik (Bednarič), 44. Bednarič (Brodek, Môcik), 48. Môcik, 48. Brodek (Bednarič), 49. Danišovský (Petráš, Lukáčik) – 53. Ondruš (A.Grman), 57. Rufati (Ondruška)


    HC Slovan Bratislava: Rybár – Gula, Jurkovič, Ficel, Lukáčik, M. Černák, Bednárik, Benčat, Turan – Brodek, Petráš, Môcik – Šalka, B. Novák, Danišovský – M. Trenčan, Mikšík, Ernst – Javorek, Bednarič, Bundzík
    HC Topoľčany: Pravda – A. Grman, Belianský, Kmeť, D. Trenčan, Ondruška – J. Gašparovič, P. Šťastný, Ondruš – Pánis, Laššo, Barták – Nikolov, Rufati, J. Hudec

    Rozhodca: Jonák – Kacej, Synek