UTB Zlín – Paneuropa Kings 2:3 (kon.)
koniec
UTB Zlín
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
Paneuropa Kings Bratislava
Streda 13.11.2013, 19:15 • ZS Luďka Čajky • European University Hockey League
Partner:
     
    57:52
    PEVŠ Bratislava dala gól!
    A tahle dvojka si dala reparát, který tentokrát vyšel! Marián Aschenbrier našel před brankou trestuhodně volného Borise Jankovského, který zblízka překonal Kučeru. Asistence: Marián Aschenbrier.
     
    46:46
    UTB Zlín dal gól!
    Domácí i přes všechny překážky srovnávají stav dnešního utkání! Pěknou kombinaci předvedl Roman Nesrsta, který přihrá JANU STROJILOVI a ten propálil vše, co mu v cestě stálo! Asistence: Roman Nesrsta.
     
    39:18
    UTB Zlín dal gól!
    Domácí snižují a dostávají do s Bratislavou do těsného kontaktu. Radek Holík zatáhl puk podél mantinelu, zpoza branky našel před brankou zcela volného MICHALA ČECHA, který se tváří v tvář Bzičákovi nemýlil! Asitence: Radek Holík, Vilém Galuška.
     
    32:33
    PEVŠ Bratislava dala gól!
    Druhý gól v tomto utkání si připisuje MAREK MARUŠIAK, který zužitkoval dvojnásobnou početní výhodu a posílá svůj tým do dvoubrankového vedení. Asistence: Lukáš Mucha, Peter Nemec.
     
    12:30
    PEVŠ Bratislava dala gól!
    Hosté se ujímají vedení. Pod gólovou akcí je podepsaný především Richard Vosovič, který našel před bránou zcela volnéh MARKA MARUŠIAKA a ten prostřelil Kučeru mezi betony. Asistence: Richard Vosovič, Lukáš Mucha.

    Vojtěch Jurák

    Jan Kobylík

    Góly a asistencie: 40. Čech (Holík, Galuška), 47. Strojil (Nesrsta) – 13. Marušiak (Vosovič, Mucha), 33. Marušiak (Mucha, Nemec), 58. Jankovský (Aschenbrier)


    UTB Zlín: Kučera (Janík) – Zbránek, Kašpar, Hořelka, Strojil, Měšťánek, Šudoma, Gazda, Pap – Čech, Holík, Křemeček, Nesrsta, Pospíšil, Šimon, Martyčák, Vondruška, Galuška, Razenkov, Sedláček
    Trenér: Petr Mokrejš

    Paneuropa Kings Bratislava: Bzičák (Lasoš) – Vosovič, Kubic, Kovalčík, Šimon, Oško, Pečimot, Klyák, Nemec – Mucha, Marušiak, Klein, Aschenbrier, Bobocký, Jankovský, Fabo, Simon, Zvara, Slovík, Ivánki, Kalina