ŠK 1. FBC Trenčín – Grasshoppers Žilina 8:2 (kon.)
koniec
ŠK 1. FBC Trenčín
8:2 (4:1, 3:0, 1:1)
FBC Grasshoppers AC UNIZA
Nedeľa 14.04.2013, 16:00 • Mestská športová hala na Sihoti v Trenčíne • Play-off mužskej Extraligy
     
    56:29
    MAREK BULKO zvyšuje. Asistencia pripísaná nebola. Žilinčanom sa opäť znižujú šance.
     
    43:50
    ROMAN RADIL nečakane znižuje. Žeby sa hostia ešte chceli pokúsiť o zázrak? Asistencia : Jakub Ladňák.
     
    27:10
    Obrovská chyba na žilinskej strane a MARTIN KIAČIK si pripisuje už štvrtý bod v tomto dueli! Asistencia : Jakub Ondrášik.
     
    22:54
    PETER HELEŠ si pripisuje druhý gól v tomto zápase, vymietol pavučinku Turiakovej svätyne okamžite po rozohrávke. Kovalčík získal bod za asistenciu veľmi jednoduchým ťuknutím do loptičky. Asistencia : Branislav Kovalčík.
     
    21:00
    Trenčania odskakujú už na rozdiel štyroch zásahov ! Strelecky sa dokázal presadiť ROMAN ZELIEZKA, ktorý prekonal Turiaka strelou švihom. Asistencia : Martin Kiačik.
     
    16:55
    Ďalšie prečíslenie a štvrtý presný zásah domácich. Identická situácia, ako pri predchádzajúcom zásahu. Peter Heleš našiel nežistnou prihrávkou pred prázdnou bránou svojho brata PAVLA HELEŠA a ten už bez problémov zakončil. Asistencia : Peter Heleš.
     
    14:18
    Domáci sa dostali do prečíslenia 2 na 1. Loptičku potiahol ROMAN ZELIEZKA, následne si ju vymenil a jeden dotyk s Kiačikom a Zeliezka do prázdnej brány zakončil. Asistencia : Martin Kiačik.
     
    05:00
    ŽILINE sa podarilo znížiť vďaka skvelej prihrávke Mateja Nováka na JIŘíHO PAZDERKU, ktorý strelil gól! Asistencia : Matej Novák.
     
    01:20
    Ďalšie prekonanie Turiaka, tentokrát sa dokázal presadiť MARTIN KIAČIK! Trenčania teda do tohto zápasu vstúpili naozaj fantasticky. Bez asistencie.
     
    00:20
    Strelcom úvodného gólu bol PETER HELEŠ, ktorý nahodil loptičku na bránu a jeden z hostí si ju zrazil do vlastnej brány. Zásah je však pripísaný spomínanému Helešovi. Bez asistencie.

    Michal Bakoš

    Monika Kusendová

    Góly a asistencie: 1. Heleš (asistencie), 2. Kiačik (asistencie), 15. Zeliezka (Kiačik), 17. Heleš (Heleš), 21. Zeliezka (Kiačik), 23. Heleš (Kovalčík), 28. Kiačik (Ondrášik), 57. Bulko (asistencie) – 5. Pazderka (Novák), 44. Radil (Ladňák)


    ŠK 1. FBC Trenčín: Meszároš – Zeliezka, Heleš, Kiačik, Kovalčík, Ondrášik, Pavol Heleš, Straka, Klapita, Lajčiak, Bulko, Mitucha, Vráblec, Lamačka, Bielik, Mateják, Mandinec, Machara
    FBC Grasshoppers AC UNIZA: Turiak, Sak – Veneny (C), Kvasnica, Baránek, Ladňák, Pazderka, Radil, Trunek, Galovič, Novák, Ondrejmiška, Baďura, Masarovič, Hrín, Balko, Hruška, Grlický