Pruské – Nemšová 6:1 (kon.)
koniec
ŠK 98 Pruské
6:1 (2:0, 3:1, 1:0)
NTS FK-ZŠ Nemšová
Nedeľa 14.04.2013, 15:00 • MŠH Kooperativa, Dubnica nad Váhom. • Play-off ženskej Extraligy
     
    44:10
    Pruské dali gól!
    Domáce odpovedajú pekným gólom, ZUZANA ŠPONIAROVÁ jednoducho vymietla šibenicu Hôrkovej brány. Asistencia: Dominika Hlaváčová.
     
    36:59
    Nemšová dala gól!
    Veronika Dobrodejová sa nestihla ešte zapojiť do hry a Nemšovanky znižujú. Strela VERONIKY IZRAELOVEJ prepadla Letkovej do siete. Asistencia: Dominika Sádecká.
     
    33:42
    Pruské dali gól!
    Hôrková teraz rozhodne nepochváli spoluhráčky, ktoré jej clonili a navyše aj tečovali loptičku do vlastnej siete. Z diaľky vypálila KLAUDIA PETROVSKÁ a je z toho gól č. 5! Asistencia: Zuzana Šponiarová.
     
    27:40
    Pruské dali gól!
    Nádherný gól! Blašková jednou rukou poslala loptičku do siete, tá sa ešte odrazila od Hôrkovej do bránkoviska, odkiaľ ho LENKA DOBRODEJOVÁ upratala do brány! Asistencia: Mária Blašková.
     
    24:20
    Pruské dali gól!
    Tretí gól v sieti Hôrkovej, MICHAELA ŠPONIAROVÁ sa presadila z pravého krídla. Asistencia: Dominika Florišová.
     
    16:26
    Pruské dali gól!
    Nenápadná akcia ale je z toho gól! RENÁTA RESEKOVÁ vyskúšala vystreliť od polovice a oplatilo sa – Hôrková mala zakrytý výhľad a loptička skončila v sieti! Asistencia: Zuzana Šponiarová.
     
    12:14
    Pruské dali gól!
    Do tretice všetko dobré! ZUZANA ŠPONIAROVÁ napokon loptičku z blízkosti dorazila za chrbát Hôrkovej! Bez asistencie.

    Peter Marienka

    Góly a asistencie: 13. Z.Šponiarová, 17. Reseková (Z.Šponiarová), 25. M.Šponiarová (Do.Florišová), 28. L.Dobrodejová (Blašková), 34. Petrovská (Z.Šponiarová), 45. Z.Šponiarová (Hlaváčová) – 37. Izraelová (Sádecká)


    ŠK 98 Pruské: Letková – Hlaváčová, M.Šponiarová ("C"), Mončeková, Trošková, Hrehušová, Do.Florišová, Da. Florišová, V.Dobrodejová, Z.Šponiarová, L.Dobrodejová, Petrovská, Blašková, Reseková, Bachorcová, L. Florišová.
    NTS FK-ZŠ Nemšová: Hôrková – A.Ďuríková, Remová, Tydlačková, Melišová, Bobotová, Zderková, Maradíková, Strapková, Sádecká, Izraelová ("C"), Štefulová, Gáliková, V.Ďuríková, Tokárová, Malichová.

    Rozhodca: Tomáš – Cíbik

    Diváci: 440