Olomouc – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Liberec – Chomutov 2:3 (kon.)
koniec
Bílí Tygři Liberec
2:3 (0:1, 2:1, 0:1)
Piráti Chomutov
cz Utorok 26.03.2013, 18:30 • Tipsport aréna, Liberec • Baráž o ELH (CZ)
Partner:
     
    54:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    MILAN KRAFT si najel před branku domácích a první střelou neuspěl. Po několik přihrávkách za brankou se však k puku opět dostal a dokázal ho protlačit až za Schwarze. Asistence: Martin Šagát, Štěpán Hřebejk.
     
    38:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři využívají přesilovku a vyrovnávají stav. Pospíšil naservíroval puk TOMÁŠI BULÍKOVI, jenž z pravého kruhu zavěsil do klece hostů. Asistence: Tomáš Pospíšil.
     
    30:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    Do zmatku před brankou Schwarze nahodil od mantinelu VOJTĚCH KUBINČÁK, jehož střela zasáhla brusli domácího Kajínka, od níž se puk odrazil do branky. Bez asistence.
     
    20:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    A Tygři srovnávají, ještě k tomu v oslabení. Nedvěd poslal puk na ANTONÍNA DUŠKA, jenž obelstil Hanuljaka v brance Pirátů a zasunul do ní. Asistence: Petr Nedvěd.
     
    13:58
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti otevírají skóre. Po vhazování před Hanuljakem se puku zmocnili hosté a i přes obranu Tygrů proplul MAREK SIKORA a poslal puk za Schwarze. Bez asistence.

    Tomáš Dolejš

    Góly a asistencie: 21. Dušek (Nedvěd), 39. Bulík (Pospíšil) – 14. Sikora, 31. Kubinčák, 55. Kraft (Šagát, Hřebejk)


    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Vošvrda) – Čakajík, Jánošík, Výtisk, Moravec, Šimek, Čutta, Kajínek, Štich – Bárta, Dušek, Bulík, Špaček, Pospíšil, Kudrna, Filippi, T. Urban, Kica, Duda, Bulíř, Nedvěd
    Piráti Chomutov: Hanuljak (Kostúr) – Mrázek, Trefný, Palin, Pavlas, Bartejs, Rýgl, Stehlík, Rutta – Hromas, Kraft, Káňa, Divíšek, Sikora, Hřebejk, Kůs, Procházka, Kubinčák, Hruška, Šagát, Důras

    Rozhodca: Jeřábek, Hradil – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 3 937