Sabinov – Florko Košice 7:9 (kon.) | Grasshoppers Žilina – Ružinov Bratislava 9:1 (kon.) | Sabinov – Florko Košice 8:7 (kon.)
koniec
FBC Grasshoppers AC UNIZA
9:1 (4:0, 2:1, 3:0)
FBC Dragons Ružinov Bratislava
Nedeľa 24.03.2013, 11:00 • STC Aréna Púchov • Play-off mužskej Extraligy
     
    58:38
    Žilina dala gól!
    V samotnom závere zápasu prichádza ďalší gól v podaní domácich hráčov. Prechod po ľavej strane, následná prihrávka na stred odkiaľ presne vystrelil PETER ODREJMIŠKA, ktorý tak zvyšuje na 9:1. Asistencia: Roman Masarovič.
     
    54:50
    Žilina dala gól!
    Toto už úplne položí Bratislavu na kolená. Prihrávka v podaní JIŘÍHO PAZDERKU skončila na nohe súpera, od ktorého sa odrazila rovno do brány. Vlastný gól v samom závere je už azda aj smrteľným úderom. Bez asistencie.
     
    44:06
    Žilina dala gól!
    Domáci hráči si upevňujú náskok vo vedení, tentokrát sa samostatne presadil JIŘÍ PAZDERKA, ktorý strelou pred brankárom zvyšuje na 7:1. Bez asistencie.
     
    31:04
    Ružinov Bratislava dal gól!
    Hostia sa predsa dočkali! Prichádza úvodný gól Bratislavy, ktorý tak povediac iba kozmeticky upravuje doterajšie skóre. Dobrý prechod pred bránu a zakončenie JURAJ HEYDER. Asistenciu si pripisuje: Tomáš Škarupa.
     
    28:26
    Žilina dala gól!
    Jasná prevaha domácich hráčov a luxusný gól pre oko diváka v týchto sekundách. Žilina vystihla prihrávku súpera, následná rozohrávka na pravú stranu a strela MARIÁNA GALOVIČA končí gólom. Asistencia: Matej Novák.
     
    23:06
    Žilina dala gól!
    V poradí už piaty gól domácich hráčov, najskôr zahodili dobrú šancu pred bránou, ale tá ich vôbec nemusí mrzieť, kedže zakončenie MARIÁNA GALOVIČA končí gólom. Asistencia: Michal Hrín.
     
    12:35
    Žilina dala gól!
    Bratislava sa musí proste zobudiť, pretože ak to bude tatko pokračovať odnesú si riadny kufor z gólmi. Na teraz sa presadil PETER ONDREJMIŠKA, ktorý pri poslednom góle asistoval, teraz sa vyznal pred bránou. Bez asistencie.
     
    09:36
    Žilina dala gól!
    Prvá tretina patrí určite domácim hráčom, ktorí majú jasnú prevahu. Potvrdzuje to aj tretí gól v sieti Ružinova, ktorý kapituluje po tých istých situáciach ako pri prvých dvoch góloch. Pred bránou sa teraz činil MARTIN TRUNEK, ktorý perfektne dorážal do proti pohybu brankára. Asistencia: Peter Ondrejmiška.
     
    06:37
    Žilina dala gól!
    Perfektný úvod pre domácich hráčov. Bratislava je dosť zaskočená a na ich striedačke je nejak ticho. Žilina po pár sekundách, resp. po minúte pridáva ďalší gól, ktorý im určite niečo pridá aj na samotnej psychike. Podobná situácia ako pri prvom góle, prihrávka z pravej strany a následné zakončenie pred bránou v podaní MATEJA NOVÁKA prekonalo brankára. Asistencia: Daniel Baránek.
     
    04:52
    Žilina dala gól!
    Nečudujem sa, že úvodný gól prichádza na domácej strane. Žilina mala optickú prevahu, ktorú v týchto sekundách premenila aj do gólu. Dobrou prihrávkou sa prezentoval Marián Galovič, ktorý našiel voľného kapitána MARTINA VENENYHO, ktorý z prvej nedal nárok brankárovi. Asistencia: Marián Galovič.

    Tomáš Batiz

    Góly a asistencie: 5. Veneny (Galovič), 7. Novák (Baránek), 10. Trunek (Odrejmiška), 13. Ondrejmiška, 24. Galovič (Hrín), 29. Galovič (Novák), 45. Pazderka, 55. Pazderka, 59. Ondrejmiška (Masarovič) – 32. Heyder (Škarupa)


    FBC Grasshoppers AC UNIZA: Sak (Turiak) – Veneny (C), Kvasnica, Baránek, Ladňák, Pazderka, Trunek, Galovič, Novák, Ondrejmiška, Badura, Masarovič, Hrín, Balko, Hruška, Grlický.
    FBC Dragons Ružinov Bratislava: Menczer – Čachman, Rejchrt, Bluska, Heyder, Bereš, Škarupa, Beňo (C), Očkaják, Paulikovič, Benedig, Weis.