Sabinov – Florko Košice 7:9 (kon.) | Grasshoppers Žilina – Ružinov Bratislava 9:1 (kon.) | Sabinov – Florko Košice 8:7 (kon.)
koniec
FBC Grasshoppers AC UNIZA
9:1 (4:0, 2:1, 3:0)
FBC Dragons Ružinov Bratislava
Nedeľa 24.03.2013, 11:00 • STC Aréna Púchov • Play-off mužskej Extraligy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 11:00.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    00:10
    V úvode stretnutia pri loptičke domáci hráči, tí postupne prenikli aj pred bránu súpera, ale tam rozhodca pri zakončení odpísal faul na domáceho hráča, ktorý následne bude rozohrávať štandardnú situáciu.
     
    00:38
    Tentokrát už zasahuje aj brankár Menczer, tento pokus sa však k nemu iba odrazil a nenarobil mu žiadne veľké problémy. Po jeho rozohrávke išla Bratislava do útoku, ale tam taktiež nič nespravila.
     
    01:28
    Hrá sa zo strany na stranu, Žilina sa snažila preniknúť k bráne súpera, to sa jej podarilo, ale do zakončenia sa však nedostali, keď obrana súpera zastihla úmysel a loptičku vyrazila do bezpečia.
     
    01:53
    Žilinskí hráči opäť v moci. Najskôr sa stiahli na vlastnú polovicu, potom však už útočili popri mantineloch. Táto situácia sa zopakovala ešte dvakrát, lenže zakončenie stále neregistrujeme.
     
    02:43
    Domáci hráči majú jasný úvodný tlak, z ktorého však ešte v podstate nič nedokázali spraviť. Snažia sa, dostávajú sa pred bránu súper, ale ak dobre rátam zakončili iba raz a aj ten pokus minul bránu.
     
    03:13
    Na teraz si útočenie vyskúšali ja hosti, tí sa až tak moc z toho netešia, keď nepresná prihrávka vzduchom skončila za mantinelom.
     
    03:47
    Žilina opäť pri loptičke. Kombinácia za bránou iba vysúva súpera, ktorý už pomaly čaká na napádanie. Prechod domácich hráčov zlyhal hneď na prvej línii, avšak Žilina stále ostáva pri loptičke.
     
    04:39
    Dlho kombinovali, ale aj dočkali sa. Žilinskí hráči, tak povediac uspávali súpera, potom sa prezentovali rýchlym prechodom, ktorý z ľavej strany zavŕšili aj zakončením, to však brankár vyrazil.
     
    04:52
    Žilina dala gól!
    Nečudujem sa, že úvodný gól prichádza na domácej strane. Žilina mala optickú prevahu, ktorú v týchto sekundách premenila aj do gólu. Dobrou prihrávkou sa prezentoval Marián Galovič, ktorý našiel voľného kapitána MARTINA VENENYHO, ktorý z prvej nedal nárok brankárovi. Asistencia: Marián Galovič.
     
    05:51
    Domáci hráči majú aj po góle väčšiu prevahu, čo sa týka držania loptičky. Nahodený pokus tesne za polovicou skončil na prvom obrancovi, ale pred bránou číhala dvojica útočníkov, Bratislava môže byť šťastná, že loptička tam nedošla.
     
    06:37
    Žilina dala gól!
    Perfektný úvod pre domácich hráčov. Bratislava je dosť zaskočená a na ich striedačke je nejak ticho. Žilina po pár sekundách, resp. po minúte pridáva ďalší gól, ktorý im určite niečo pridá aj na samotnej psychike. Podobná situácia ako pri prvom góle, prihrávka z pravej strany a následné zakončenie pred bránou v podaní MATEJA NOVÁKA prekonalo brankára. Asistencia: Daniel Baránek.
     
    07:21
    Obrovská šanca na vyrovnanie! Perfektná prihrávka z obranných radov Bratislavy. Do samostatného úniku sa tak dostal Bendig, ktorý si to už chystal na blafák, ale jeho následné zakončenie z backhandu bolo prikrátke na brankára Saka, ktorý si zaslúžil potlesk z tribúny.
     
    08:35
    Hra sa prerušila, v rozohrávke sú tak hráči Bratislavy, ktorí postupujú do útoku. Zakončenie obrancu skončilo iba na obrane, odkiaľ sa loptička odráža za hraciu plochu. Opäť rozohrávajú hráči Bratislavy.
     
    09:11
    Žilina zatiaľ odolala všetkému možnému, tentokrát sú však pri loptičke a postupujú do útoku.
     
    09:36
    Žilina dala gól!
    Prvá tretina patrí určite domácim hráčom, ktorí majú jasnú prevahu. Potvrdzuje to aj tretí gól v sieti Ružinova, ktorý kapituluje po tých istých situáciach ako pri prvých dvoch góloch. Pred bránou sa teraz činil MARTIN TRUNEK, ktorý perfektne dorážal do proti pohybu brankára. Asistencia: Peter Ondrejmiška.
     
    11:11
    Po dlhšom čase si niečo z útočnej kreácie vyskúšali aj hráči Bratislavy. Tí sa presunuli do útoku po nepresnosti Žiliny. Ich útok vyzeral hrozivo, ale zakončenie z pravej strany však nič nespôsobilo.
     
    11:54
    Domáci hráči sa opäť natlačili na útočnú polovicu, výmena loptičiek medzi obranou a útokom bola zavŕšená zakončením zo zadných radov. Tento pokus bol však zablokovaný.
     
    12:35
    Žilina dala gól!
    Bratislava sa musí proste zobudiť, pretože ak to bude tatko pokračovať odnesú si riadny kufor z gólmi. Na teraz sa presadil PETER ONDREJMIŠKA, ktorý pri poslednom góle asistoval, teraz sa vyznal pred bránou. Bez asistencie.
     
    12:57
    Bratislava postupuje do útoku z vlastnej polovice. Prihrávka na pravú stranu odkiaľ zakončuje Weis, jeho pokus mieri iba do mantinelu, následne sa hra prerušila.
     
    13:24
    Opäť sú pri loptičke hráči Žiliny, tí prenikali do útoku, no vzápätí sa stiahli na vlastnú polovicu. Pekná kombinácia medzi krajmi skončila útokom, ktorý došiel až pred bránu. Zakončenie po signály v podaní Nováka vyrazil brankár.
     
    14:10
    Bratislava vyhrala buly, následne sa prebojovala do útoku, kde si v súboji vybojovala štandardnú situáciu, z ktorej však nič nedokázala spraviť.
     
    14:44
    Hostia sa snažia udržať loptičku na vlastnej polovici a viacerými prihrávkami uspať súpera. Po postupnom útoku sa dostali na polovicu súpera, tam zatiaľ iba kombinujú.
     
    15:46
    Bratislava preniká do útoku, po pravej strane sa snaží niečo vymyslieť Očkaják, ktorý sa odpútal od obrancu, vzápätí aj zakončil. Jeho strela však nebola nejak dôrazná a brankár si s ňou hravo poradil.
     
    16:39
    Hrá sa nám zo strany na stranu, ale s držaním loptičky u hráčov Bratislavy. Tí raz idú do útoku, následne sa však stiahnu do úzadia, resp. do obrany.
     
    17:38
    Dlho držali loptičku, ale k ničomu sa nedostali. Bratislava aj tentokrát neuspela a pri loptičke je opäť Žilina, ktorá má jasný náskok hneď v prvej tretine nad súperom.
     
    18:11
    Po dlhšej dobe celkom dobrý prechod hostí, spoza vlastnej brány prišiel pas po výške, ktorý si pri mantinely prebral Paulikovič, ten sa snažil odpútať od obrancu, podarilo sa a navyše si vybojoval aj faul.
     
    18:32
    Po rozohrávke Bratislavy sú pri loptičke opäť domáci hráči, tí sa k ničomu neponáhľajú. Počkajú kým spoluhráči prestiredajú, následne sa postarajú o ďalší útok.
     
    19:10
    Útok s novými hráčmi sa podaril, avšak skončil za bránou, kde však ostávajú domáci hráči pri loptičke po tom ako rozhodca odpískal faul hosťom. Rýchly signál pred bránu, ale následné zakončenie minulo priestor troch tyčí.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    Skončila sa nám úvodná časť zápasu medzi AC UNIZA – Dragons Ružinov Bratislava. Hneď v prvej tretine je tak povediac rozhodnuté. Žilina mala jasnú prevahu, ktorú preukázala aj na samotnom skóre po prvej tretiny, keď vedie 4:0.
     
    Ďalšia tretina začne približne o 11:45.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:07
    Aj v úvode druhej tretiny sú pri loptičke domáci hráči, tí hneď postupujú do útoku. Uvidíme či sa im podarí vstreliť ďalší gól, ktorý by tak azda aj zlomil celý tím Bratislavy.
     
    20:46
    Žilina bola dosť dlho pri loptičke, po chvíli však v rozohrávke chybovala a Bratislava má možnosť útoku.
     
    22:11
    Žilinskí hráči spoza vlastnej brány postupujú do útoku, rýchly presun na ľavú stranu, loptička sa za pomoci prihrávky dostala pred bránu, kde chýbalo veľmi málo k ďalšiemu gólu.
     
    23:06
    Žilina dala gól!
    V poradí už piaty gól domácich hráčov, najskôr zahodili dobrú šancu pred bránou, ale tá ich vôbec nemusí mrzieť, kedže zakončenie MARIÁNA GALOVIČA končí gólom. Asistencia: Michal Hrín.
     
    24:10
    Po góle pokračuje tlak Žiliny, tá sa aj teraz dostáva k bráne súpera, kde však je zastavená faulom, pokračovať sa bude štandardnou situáciou.
     
    24:34
    Po rozohrávke domácich hráčov prichádza ďalšie zakončenie, to však z pravej strany pokryl brankár, keď pokus Galoviča vykryl pravou rukou.
     
    24:56
    Bratislava ja stále pod tlakom, tentokrát sa neujala rozohrávka z ľavej strany, ktorá len tak prebehla popred bránu, kde ju na smolu domácich nik nezasiahol.
     
    25:16
    Pazderka dobre a tvrdo prebehol okolo ľavého mantinelu, snažila, resp. dával si to na zakončenie, ale bol dobre zatlačený k mantinelu, kde vzápätí stratil loptičku.
     
    25:56
    Tentokrát sa po dlhšom čase podarilo dostať do nejakého tlaku hosťom. V boji pri mantinely sa loptička vrátila späť k obrancom, odkiaľ následná strela Bratislavy skončila u obrancov.
     
    26:44
    Žilinskí hráči teraz spomalil tempo hry kombináciou na vlastnej polovici. Prihrávka na ľavú stranu, kde v rohu mantinelu prišiel tvrdý faul hostí. Z následnej rozohrávky prišlo zakončenie, ktoré však brankár Menczer pokryl.
     
    27:33
    Držanie loptičky patrí určite hráčom Žiliny, tí aj tentokrát sú pri loptičke, držia ju za vlastnou bránou, ale pomaly už začínajú útočiť. Ich prechod došiel k bráne, následne však zakončujú obrancovia, keď pokus zo zadných radov minul bránu.
     
    28:26
    Žilina dala gól!
    Jasná prevaha domácich hráčov a luxusný gól pre oko diváka v týchto sekundách. Žilina vystihla prihrávku súpera, následná rozohrávka na pravú stranu a strela MARIÁNA GALOVIČA končí gólom. Asistencia: Matej Novák.
     
    28:58
    Bratislava sa po množstve gólom odhodlala k útoku. Viacero prihrávok bolo zavŕšené strelou tesne za polovicou z hokejky Bluska, ktorý mieril tesne nad.
     
    29:15
    Teraz mali bratislavskí hráči ďalšiu možnosť, ich štandardná situácia pred bránou skončila u obrancu, následne zakončenie z pravej strany už pokryl brankár.
     
    29:44
    Tentokrát chýbalo hosťom veľmi mál. Rozohrávka za polovicou, hra sa rýchlo presunula pred bránu, kde zakončoval švihom Bereš, jeho pokus míňa tesne bránu.
     
    30:16
    Bratislava je v posledných sekundách pri chuti. Opäť sa dostala do útočenia, keď pokus z pravej strany skončila u brankára, následne loptička opustila hraciu plochu.
     
    30:41
    Žilina po dlhšom čase opäť na polovici súpera, snažila sa zakončiť stredom, ale finálny pokus prišiel z ľavej strany, ktorý brankár zneškodnil.
     
    31:04
    Ružinov Bratislava dal gól!
    Hostia sa predsa dočkali! Prichádza úvodný gól Bratislavy, ktorý tak povediac iba kozmeticky upravuje doterajšie skóre. Dobrý prechod pred bránu a zakončenie JURAJ HEYDER. Asistenciu si pripisuje: Tomáš Škarupa.
     
    32:03
    Po góle sa však opäť sa snaží niečo vymyslieť Žilina. Prechod po ľavej strane, následná prihrávka na opačnú odkiaľ zakončuje tak povediac aj z prvej Marián Galovič, ktorý mieri iba do brankára.
     
    32:49
    Domáci hráči sa stiahli za vlastnú bránu, čakajú kým ich spoluhráči prestriedajú, následne sa presunú do útoku.
     
    33:20
    Bratislave nevyšla kombinácia popri mantinely, loptička sa následne dostala k domácim hráčom, ktorý opäť čakajú na rozohrávku, kým sa súper vysunie.
     
    33:34
    Bratislava kombinuje za bránou súpera, dostala sa na pravú stranu k mantinelu odkiaľ vystrelil dobrú strelu Paulikovič, jeho pokus skoro lizol ľavý horný roh, no chýbali milimetre.
     
    34:14
    Bratislava teraz útočí celoplošne na súperovej polovici, otáča hru z každej strany, množstvo prihrávok, možno až desať, ktoré vzápätí od polovice strelou zápästím zakončil Čachan.
     
    34:45
    Hostia majú v posledných sekundách optickú prevahu, viacerými prihrávkami rozbehávajú súpera, ale zatiaľ je to iba pri prihrávkach.
     
    35:15
    Diváci na tribúne povzbudzujú viac menej iba domácich hráčov, tá preniká teraz do útoku, kde sa bude snažiť niečo vymyslieť. Strela z pravej strela z pravej strany končí u brankára.
     
    35:40
    Vylúčenie na strane hostí, na trestnú odchádza Škarupa za seknutie.
     
    35:46
    Žilina kombinuje v pásme súpera, prihrávky sa menia hlavne medzi ľavou stranou a obranou. Zatiaľ sme zakončenie neregistrovali.
     
    36:11
    Stále to je iba o prihrávkach, po pár sekundách sa už odhodlal z väčšej vzdialenosti Novák, ktorý nemieril zle, ale brankár hostí včas zasiahol.
     
    36:30
    Dobrý tlak predvádza Žilina, viacero prihrávok však pokazil nepresnosťou Novák, z tejto šance sa snaží niečo vyťažiť Bratislava, tá však natiahla sekundy po tom ako vyhodila loptičku.
     
    37:10
    Žilinskí hráči stále v útoku, počas presilovky sme však registrovali iba jedno zakončenie Nováka, okrem toho sú to iba samé prihrávky zo strán.
     
    17:32
    Pomaly sa nám končí presilovka Žiliny. Domáci hráči sú však na vlastnej polovici, kde sa bránili tlaku súpera. Ten však zvládli a pokračuje sa už v hre 5 na 5.
     
    38:08
    Záverečné minúty druhej tretiny. Žilina postupovala do útoku po ľavej strane, prihrávka smerovala pred bránu, ale tam bol iba hráč z Bratislavy, ktorý si zobral loptičku k sebe.
     
    18:56
    Prerušenie hry, Bratislava ihneď rozohráva pred bránu, čo nebolo najlepšie, keď Žilina odrazila pokus súpera.
     
    19:30
    V záverečných sekundách druhej tretiny domáci postupovali do útoku, tento brejk využili azda iba na to aby vyhodili loptičku.
     
    19:49
    Bratislava sa tlačí do zakončenia, pokus tesne za polovicou z hokejky Rejchrta iba značne ohrozil brankára, ktorý si na jeho strelu dal pozor.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    Skončilo sa nám aj druhé dejstvo dnešného zápasu, v ktorom sme už videli aj gól na strane hostí. Ten prišiel konkrétne v 32. minúte z hokejky Heydera. Čo Bratislavu určite zamrzí sú dva inkasované góly aj v druhej časti hry, konkréte v 24. minúte skóroval Galovič, následne sa tento hráč presadil aj o štyri minúty.
     
    Ďalšia tretina začne približne o 12:28.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:25
    V úvode tretej tretiny sa hostia dostali do zakončenia pokus z pravej strany v podaní Paulikoviča vyrazil brankár.
     
    40:50
    O nejaký útok sa postarali v týchto sekundách aj domáci hráči, tí taktiež nejak moc neohrozili brankára, keď taký propagačný pokus chytil brankár.
     
    41:20
    Čo teraz ohrozilo Menczera bol určite pokus Martina Truneka, ktorý vystihol rozohrávku súpera, odpútal sa od obrancu a následným zakončením nechal vyniknúť brankára Bratislavy.
     
    41:56
    Žilinskí hráči postupujú dopredu aj v týchto sekundách, loptičky si menia hlavne za bránou, kde si po pár sekundách vybojovali aj faul.
     
    42:25
    Dobrá šanca pre hráčov Bratislavy, zlá, resp. nedôsledná rozohrávka domácich ponúkla strelu pre Weis, ktorý mieri iba do brankára.
     
    43:09
    Dlhá prihrávka od brány domácich, povedal by som, že to bolo veľmi zbytočné pre domácich hráčov, keďže v útoku mali iba jedného osamoteného hráča, zatiaľ čo súper v obrane disponoval troma hráčmi.
     
    44:06
    Žilina dala gól!
    Domáci hráči si upevňujú náskok vo vedení, tentokrát sa samostatne presadil JIŘÍ PAZDERKA, ktorý strelou pred brankárom zvyšuje na 7:1. Bez asistencie.
     
    44:41
    Aj po góle má Žilina tlak, loptičku držala na pravej strane pri mantinely, snažila sa nejak odpútať od obrany, čo sa jej v konečnom dôsledku nepodarilo. Pokračujeme útok Bratislavy.
     
    45:20
    Máme tu druhé vylúčenie v dnešnom zápase, na trestnú odchádza Bendig za hrubosť.
     
    45:27
    Žilina od úvodu presilovky má tlak na bránu súpera, zatiaľ je to iba čisto o kombinácii, ale postupne sa presúvajú k bráne súpera.
     
    45:50
    Toto boli pre Bratislavu dosť cenné sekundy v oslabení, keď dokázali udržať loptičku na svojich hokejkách a dostať sa do takého akého útoku. Teraz sú však pri loptičke opäť hráči Žiliny.
     
    46:31
    Niečo menej ako minúta presilovky Žiliny, tá je aj naďalej na útočnej polovici, tam sa snaží však iba o kombináciu, z ktorej gól určite nedá, chýba tomu zakončenie.
     
    47:25
    Žilina mala túto presilovku veľmi slabú, čo sa jej podarilo bola iba kombinácia na útočnej polovici a maximálne jedno zakončenie, ktoré minulo bránu.
     
    47:45
    Bratislava s loptičkou za vlastnou bránou, postupne sa však dostala do útoku, kde sa hra opäť prerušuje, z ďalšieho signálu prišlo zakončenie Bendiga, ktorý mieri z prvej vysoko nad.
     
    47:55
    Bratislava sa postupne cez prerušenia posúva dopredu, tentokrát po prihrávke z rohu mantinelu zakončil Bluska, ktorý pálil krížnou strelou z prvej mimo.
     
    48:23
    V posledných sekundách sa bojuje pri mantinely za bránou domácich, Bratislava síce vyšla s loptičkou von, zakončila, ale brankár Sak bol opäť pozorný.
     
    48:55
    Rýchly útok domácich hráčov, ktorí sa dostali k bráne súpera, tam prišli dva zakončenie v oboch prípadoch zakročil brankár súpera.
     
    49:17
    Tak toto nebol najlepší pokus od hráčov hostí, resp. strela Rejchrta minula bránu súpera z väčšej diaľky. Bratislava aj tak ostáva pri loptičke.
     
    49:49
    Rozohrávka spoza brány, následne sa hra dostala pred bránu Saka, kde sa snažil tečovať loptičku Benedig, jeho pokus však nik nezasiahol.
     
    50:18
    Máme tu už aj tretie vylúčenie a opäť na strane súpera. Na trestnú odchádza Škarupa.
     
    50:32
    Žilina mala dobrú možnosť v presilovke, dlhá prihrávka však pred bránu nenašla Veneyho, ktorý síce dobiehal na prihrávku, ale loptičku nezasiahol.
     
    51:15
    Domáci hráči s tlakom pred bránou súpera, jedna prihrávka len tak preletela popred bránou, ale i v nasledujúcich sekundách ostáva pri loptičke Žilina.
     
    51:47
    Dobrá akcia domácich hráčov, tí sa snažili prihrávkami na jeden dotyk rozhodiť súpera, ale konečné zakončenie minulo bránu. Pri loptičke aktuálne hráči Bratislavy.
     
    52:35
    Dobrá šanca po skončení presilovky Žiliny. Hostia sa dostali na polovicu súpera, tam prišla prihrávka pred bránu z ktorej prestrelil vysoko ponad Beňo.
     
    53:06
    Tentokrát kontroluje hru za vlastnou bránou Žilina, tá čaká na prestriedanie, následne sa postará o nejaký ten útok smerom dopredu.
     
    53:23
    Dobre myslená prihrávka v podaní Galoviča, jeho pokus mieril pred bránu na voľného spoluhráča, ale skorej zasiahla hokejka súpera, ktorá už vyváža loptičku do útoku.
     
    54:07
    Veľmi rýchla akcia domácich hráčov, zachytená rozohrávka na polovici palubovky, prihrávka na voľného Nováka, ktorý strelou švihom míňa bránu.
     
    54:50
    Žilina dala gól!
    Toto už úplne položí Bratislavu na kolená. Prihrávka v podaní JIŘÍHO PAZDERKU skončila na nohe súpera, od ktorého sa odrazila rovno do brány. Vlastný gól v samom závere je už azda aj smrteľným úderom. Bez asistencie.
     
    55:54
    Po dlhej rozohrávke z polovice Bratislavy prišlo aj zakončenie na strane hostí, to však vážne neohrozilo brankára súpera.
     
    56:20
    Bratislava sa snaží teraz udržať loptičku na svojich hokejkách, kombinuje však iba na vlastnej polovici, kde ich súper nechá, keďže z tejto vzdialenosti sa brána ohrozuje veľmi ťažko.
     
    56:46
    Hostia v posledných sekundách dávajú tlaky súperovi, viackrát zakombinovali po krajoch so zakončením, ktoré však ani v jednom prípade neohrozilo bránu súpera.
     
    57:22
    Dobré zakončenie v podaní Čachana, ktorý si to pripravil na strelu a švihom mieril len veľmi tesne, aj po tejto šanci ostávajú pri loptičke hráči Bratislavy.
     
    58:13
    Žilina sa dostala na súperovu polovicu, vyzerá to tak, že dnešné stretnutia sa bude iba dohrávať, lebo vyrovnaniu už nepomôže ani zázrak.
     
    58:38
    Žilina dala gól!
    V samotnom závere zápasu prichádza ďalší gól v podaní domácich hráčov. Prechod po ľavej strane, následná prihrávka na stred odkiaľ presne vystrelil PETER ODREJMIŠKA, ktorý tak zvyšuje na 9:1. Asistencia: Roman Masarovič.
     
    59:40
    Záverečné sekundy zápasu, o víťazovi stretnutia je už prakticky rozhodnuté. Rozhodcovia teraz však ukludňujú horúce hlavy.
     
    59:44
    V závere zápasu prichádza vylúčenie na oboch stranách.
     
    19:55
    Blížime sa k záveru zápasu, Žilina je pri lopte!
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Skončil sa nám zápas medzi Žilinou a Bratislavou výsledkom 9:1. V dnešnom zápase to bola jasná záležitosť domácich hráčov, ktorí v dnešnom zápase prevalcovali súpera rozdielom triedy. (13:03:03)

    Tomáš Batiz

    Góly a asistencie: 5. Veneny (Galovič), 7. Novák (Baránek), 10. Trunek (Odrejmiška), 13. Ondrejmiška, 24. Galovič (Hrín), 29. Galovič (Novák), 45. Pazderka, 55. Pazderka, 59. Ondrejmiška (Masarovič) – 32. Heyder (Škarupa)


    FBC Grasshoppers AC UNIZA: Sak (Turiak) – Veneny (C), Kvasnica, Baránek, Ladňák, Pazderka, Trunek, Galovič, Novák, Ondrejmiška, Badura, Masarovič, Hrín, Balko, Hruška, Grlický.
    FBC Dragons Ružinov Bratislava: Menczer – Čachman, Rejchrt, Bluska, Heyder, Bereš, Škarupa, Beňo (C), Očkaják, Paulikovič, Benedig, Weis.