Sabinov – Florko Košice 7:9 (kon.) | Grasshoppers Žilina – Ružinov Bratislava 9:1 (kon.) | Sabinov – Florko Košice 8:7 (kon.)
koniec
FBC Grasshoppers AC UNIZA
9:1 (4:0, 2:1, 3:0)
FBC Dragons Ružinov Bratislava
Nedeľa 24.03.2013, 11:00 • STC Aréna Púchov • Play-off mužskej Extraligy
     
    Skončil sa nám zápas medzi Žilinou a Bratislavou výsledkom 9:1. V dnešnom zápase to bola jasná záležitosť domácich hráčov, ktorí v dnešnom zápase prevalcovali súpera rozdielom triedy. (13:03:03)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    19:55
    Blížime sa k záveru zápasu, Žilina je pri lopte!
     
    59:44
    V závere zápasu prichádza vylúčenie na oboch stranách.
     
    59:40
    Záverečné sekundy zápasu, o víťazovi stretnutia je už prakticky rozhodnuté. Rozhodcovia teraz však ukludňujú horúce hlavy.
     
    58:38
    Žilina dala gól!
    V samotnom závere zápasu prichádza ďalší gól v podaní domácich hráčov. Prechod po ľavej strane, následná prihrávka na stred odkiaľ presne vystrelil PETER ODREJMIŠKA, ktorý tak zvyšuje na 9:1. Asistencia: Roman Masarovič.
     
    58:13
    Žilina sa dostala na súperovu polovicu, vyzerá to tak, že dnešné stretnutia sa bude iba dohrávať, lebo vyrovnaniu už nepomôže ani zázrak.
     
    57:22
    Dobré zakončenie v podaní Čachana, ktorý si to pripravil na strelu a švihom mieril len veľmi tesne, aj po tejto šanci ostávajú pri loptičke hráči Bratislavy.
     
    56:46
    Hostia v posledných sekundách dávajú tlaky súperovi, viackrát zakombinovali po krajoch so zakončením, ktoré však ani v jednom prípade neohrozilo bránu súpera.
     
    56:20
    Bratislava sa snaží teraz udržať loptičku na svojich hokejkách, kombinuje však iba na vlastnej polovici, kde ich súper nechá, keďže z tejto vzdialenosti sa brána ohrozuje veľmi ťažko.
     
    55:54
    Po dlhej rozohrávke z polovice Bratislavy prišlo aj zakončenie na strane hostí, to však vážne neohrozilo brankára súpera.
     
    54:50
    Žilina dala gól!
    Toto už úplne položí Bratislavu na kolená. Prihrávka v podaní JIŘÍHO PAZDERKU skončila na nohe súpera, od ktorého sa odrazila rovno do brány. Vlastný gól v samom závere je už azda aj smrteľným úderom. Bez asistencie.
     
    54:07
    Veľmi rýchla akcia domácich hráčov, zachytená rozohrávka na polovici palubovky, prihrávka na voľného Nováka, ktorý strelou švihom míňa bránu.
     
    53:23
    Dobre myslená prihrávka v podaní Galoviča, jeho pokus mieril pred bránu na voľného spoluhráča, ale skorej zasiahla hokejka súpera, ktorá už vyváža loptičku do útoku.
     
    53:06
    Tentokrát kontroluje hru za vlastnou bránou Žilina, tá čaká na prestriedanie, následne sa postará o nejaký ten útok smerom dopredu.
     
    52:35
    Dobrá šanca po skončení presilovky Žiliny. Hostia sa dostali na polovicu súpera, tam prišla prihrávka pred bránu z ktorej prestrelil vysoko ponad Beňo.
     
    51:47
    Dobrá akcia domácich hráčov, tí sa snažili prihrávkami na jeden dotyk rozhodiť súpera, ale konečné zakončenie minulo bránu. Pri loptičke aktuálne hráči Bratislavy.
     
    51:15
    Domáci hráči s tlakom pred bránou súpera, jedna prihrávka len tak preletela popred bránou, ale i v nasledujúcich sekundách ostáva pri loptičke Žilina.
     
    50:32
    Žilina mala dobrú možnosť v presilovke, dlhá prihrávka však pred bránu nenašla Veneyho, ktorý síce dobiehal na prihrávku, ale loptičku nezasiahol.

    Tomáš Batiz

    Góly a asistencie: 5. Veneny (Galovič), 7. Novák (Baránek), 10. Trunek (Odrejmiška), 13. Ondrejmiška, 24. Galovič (Hrín), 29. Galovič (Novák), 45. Pazderka, 55. Pazderka, 59. Ondrejmiška (Masarovič) – 32. Heyder (Škarupa)


    FBC Grasshoppers AC UNIZA: Sak (Turiak) – Veneny (C), Kvasnica, Baránek, Ladňák, Pazderka, Trunek, Galovič, Novák, Ondrejmiška, Badura, Masarovič, Hrín, Balko, Hruška, Grlický.
    FBC Dragons Ružinov Bratislava: Menczer – Čachman, Rejchrt, Bluska, Heyder, Bereš, Škarupa, Beňo (C), Očkaják, Paulikovič, Benedig, Weis.