Grasshoppers Žilina – Ružinov Bratislava 5:4 (po pr.) | ATU Košice – ŠK 1. FBC Trenčín 7:8 (kon.) | Sabinov – Florko Košice 7:9 (kon.)
Záhorská Bystrica – Hurikán Bratislava 5:8 (kon.)
koniec po predl.
FBC Grasshoppers AC UNIZA
5:4 (0:2, 3:1, 1:1)
FBC Dragons Ružinov Bratislava
Sobota 23.03.2013, 11:00 • STC Aréna Púchov • Play-off mužskej Extraligy
     
    62:15
    Žilina dala gól!
    JE ROZHODNUTÉ! Domáci hráči gólom v predĺžení rozhodli o výhre v dnešnom zápase po strele MARIÁNA GALOVIČA, ktorý tak mení stav série play-off na 2:1 pre Žilinu. Bez asistencie.
     
    49:32
    Žilina dala gól!
    VYROVNANÉ! Dráma pokračuje opäť. Žilina v podstate po rozohrávke vyrovnáva zápas po góle MATEJA NOVÁKA. Asistencia: Marián Galovič.
     
    48:23
    Ružinov Bratislava dal gól!
    Napínavý a hlavne vyrovnaný zápas sa teraz naklonil jemne k víťazstvu na stranu hráčov Bratislavy, ktorí skórujú po presnom zásahu TOMÁŠA ŠKARUPU. Asistenciu si pripisuje Tomáš Beňo.
     
    31:25
    Žilina dala gól!
    Opäť máme vyrovnaný stav! Domáci hráči sa dostali po chybnej rozohrávke súpera do brejku, ktorý potrestali po prihrávke z ľavej strany pred brankárom odkiaľ zakončoval MARIÁN GALOVIČ. Asistencia: Martin Veneny.
     
    28:42
    Ružinov Bratislava dal gól!
    Pokračujeme gólovými hodmi, tentokrát sa opäť ujali vedenia hráči Bratislavy, ktorí zvyšujú hlavne po úspešnom teči pred bránou v podaní PETER WEIS. Asistenciu si pripisuje: Michal Čachan.
     
    26:44
    Žilina dala gól!
    Niečo úžasné v STC Púchov. Uniza sa po pár sekundách dostáva aj do vedenia, keď sa presadil opäť JIŘÍ PAZDERKA, ktorý sa tentokrát nemýlil z pravej strany, keď prekonal brankára súpera. Bez asistencie.
     
    26:33
    Žilina dala gól!
    Hostia sa konečne dostali úvodného gólu vo svojich bielych farbách. Dlhší tlak Žilina predsa pretavila do gólu po tom ako strela JIŘKU PAZDERKA skončila v sieti. Asistencia: Marián Galovič.
     
    19:20
    Ružinov Bratislava dal gól!
    Pomaly sme sa blížili k záveru prvej tretiny, ale skóre sa nám ešte predsa mení. Z ľavej strany sa blysol perfektnou strelou zápästím TOMÁŠ ŠKARUPA, ktorý tak vymietol pravý horný roh. Asistencia: Michal Čachman.
     
    11:28
    Ružinov Bratislava dal gól!
    Práve sme svedkami prvého gólu úvodného gólu v dnešnom zápase. Rýchly prechod Ružinov Bratislava docielil to, že prihrávka do stredu ihriska sa dostala k DÁVIDOVI BENEDIGOVI, ktorý presnou strelou do pravého rohu brány skóroval. Asistenciu si pripisuje Tomáš Škarupa.

    Tomáš Batiz

    Góly a asistencie: 27. Pazderka (Galovič), 27. Pazderka, 32. Galovič (Veneny), 50. Novák (Galovič), 63. Galovič – 12. Benedig (Škarupa), 20. Škarupa (Čachman), 29. Weis (Čachan), 49. Škarupa (Beňo)


    FBC Grasshoppers AC UNIZA: Sak (Turiak) – Badura, Veneny, Kvasnka, Baránek, Ladňák, Pazderka, Trunek, Galvič, Novák, Rndrejmiška, Badura, Masarovič, Hrín, Balko, Hruška, Grlický, Jurčík.
    FBC Dragons Ružinov Bratislava: Menczer – Čachan, Rejchrt, Heyder, Bluska, Bereš, Škarupa, Beňo, Očkaják, Paulikovič, Benedig, Weis.