Grasshoppers Žilina – Ružinov Bratislava 5:4 (po pr.) | ATU Košice – ŠK 1. FBC Trenčín 7:8 (kon.) | Sabinov – Florko Košice 7:9 (kon.)
Záhorská Bystrica – Hurikán Bratislava 5:8 (kon.)
koniec po predl.
FBC Grasshoppers AC UNIZA
5:4 (0:2, 3:1, 1:1)
FBC Dragons Ružinov Bratislava
Sobota 23.03.2013, 11:00 • STC Aréna Púchov • Play-off mužskej Extraligy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 11:00.
     
    Vítam Vás pri florbalovej extralige, konkrétne pri zápasoch play-off, v ktorom si zberajú medzi sebou sily AC Uniza Bratislava a Dragons Ružinov.
     
    Úvodné zostavy:

    FBC Grasshoppers AC UNIZA: Sak (Turiak) – Badura, Veneny, Kvasnka, Baránek, Ladňák, Pazderka, Trunek, Galvič, Novák, Rndrejmiška, Badura, Masarovič, Hrín, Balko, Hruška, Grlický, Jurčík.

    FBC Dragons Ružinov Bratislava: Menczer – Čachan, Rejchrt, Heyder, Bluska, Bereš, Škarupa, Beňo, Očkaják, Paulikovič, Benedig, Weis.

    Rozhodca: .
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    00:15
    V úvode zápasu pri loptičke hráči Dragons Ružinov, tí sa postupne popri mantinely dostali na polovicu súpera, avšak po dvoch či troch prihrávkach tento postupný útok stroskotal.
     
    00:53
    Aj po pár sekundách sú v útoku hráči Dragnos Ružinov, tento krát prenikli poza bránu, následne po stečovanej lopte mimo hraciu plochu budú rozohrávať z ľavej strany.
     
    01:06
    Prvá nebezpečná strela, resp. prvé zakončenie na bránu. Postarali sa o to hráči Ružinov Bratislava, ktorí z pravej strany zakončili prízemnou strelou, ktorá však tesne minula bránu.
     
    01:48
    Po dlhšom čase kontrolujú hru hráči AC Uniza, tí sa dostali do útoku, kde s loptičkou na hokejkách postupovali smerom k bráne.
     
    02:39
    Hra sa nám na teraz prerušila, jeden z hráčov zasiahol pri páde mantinel, ktorý sa v podstate zrútil. V týchto sekundách zasahujú aj samotní hráči, ktorí dávajú mantinely do pôvodného stavu.
     
    03:16
    Ružinov Bratislava zachytil prihrávku, resp. rozohrávku súpera z vlastnej polovice. Ich pokus o rýchly útok však zlyhal po tom ako nahodená strela skončila u brankára, na teraz kombinujú hráči AC Uniza.
     
    03:57
    Očkaják teraz s loptičkou za bránou súpera, čakal síce na pohyb svojich spoluhráčov, ale ten sa nedostavil v najlepšom svetle. Tento hráč následne stiahol hru na svoju polovicu.
     
    04:47
    Vyrovnaný stav pokračuje aj po šanci Ružinov Bratislava, ten prenikol po ľavej strane popri mantinely, zakončenie Rejchrta síce mierilo na bránu, ale tesne pred brankárom ho do bezpečia zablokoval obranca.
     
    05:10
    Tréner Ružinova odkazuje hráčom aby sa viac natláčali do brány. Tentokrát sa im to aj podarilo, keď hru natiahli za bránu, následne prihrávka smerovala na Paulikoviča, ktorý z tesnej blízkosti minul bránu.
     
    06:35
    Hra sa nám teraz tak povediac trošku prerušila. Bratislava čaká so svojou rozohrávkou za vlastnou bránou, zatiaľ čo oba tímy striedajú.
     
    07:06
    Pazderka sa snažil preniknúť popri mantinely, bránený obrancom však stratil loptičku z čoho skoro ťažili hráči Ružinova, tí to nezvládli čo sa týka kombinácie, keďže ich rozohrávku zachytil súper.
     
    07:44
    Sledujeme ďalšie zakončenie na bránu v prvej tretiny, resp. v celom zápase. Tentokrát sa o to pokúsili hráči Uniza, ktorí vystrelili z ľavej strany. Ich pokus brankár Bratislavy zlikvidoval.
     
    08:28
    Pri loptičke sú aj teraz hráči AC Uniza, tí sa postupne dostali na polovicu súpera, odkiaľ nebezpečne zakončili na bránu, keď strelu Mateja Nováka vyrážal brankár súpera koncom topánky.
     
    09:57
    Po dlhšom čase sa do útočenia dostali aj hráči Bratislavy, tí to všetko začali po nepresnostiach súpera, následne hru preniesli za bránu súpera, kde niečo veľké nevymysleli a po chvíli držania loptičky sa ujal hry súper, čiže hráči Unize.
     
    10:47
    Tento krát do papierový domáci skúšali taktiež veľmi dobre, z vlastnej polovice prešli k bránu súpera, najskôr sa síce neujala prihrávka pred bránou, ale spätná nahrávka pred bránu skončila zakončením Matejka Nováka, ktorý tesne prestrelil ľavý horný roh. Hra sa prerušila.
     
    11:26
    Uniza teraz stratila loptičku po tom ako nastrelený pokus sa odrazil od súpera, Bratislava chcela z tejto šance niečo vyťažiť, ale rozohrávka na hraj ihriska nebola nikým potrestaná.
     
    11:28
    Ružinov Bratislava dal gól!
    Práve sme svedkami prvého gólu úvodného gólu v dnešnom zápase. Rýchly prechod Ružinov Bratislava docielil to, že prihrávka do stredu ihriska sa dostala k DÁVIDOVI BENEDIGOVI, ktorý presnou strelou do pravého rohu brány skóroval. Asistenciu si pripisuje Tomáš Škarupa.
     
    13:45
    Obrovská šanca pre AC Uniza, ktorá mohla vyrovnať. Po pravej strane sa individuálne presadil, resp. prenikol Martin Trunek, ktorý backhandom zakončil rovno do tyče, od ktorej sa loptička vrátila späť do hry.
     
    14:49
    Tak teraz si hráči Ružinova nerozumeli najlepšie, rozohrávka Škarupu z ľavej strany preletela všetkým možným a preskočila aj samotný mantinel.
     
    15:11
    Dobre teraz tlačia hráči AC Uniza, ktorý dlhšie kombinujú na vlastnej polovici, niekedy aj na polovici súpera. Po pár sekundách však neprišlo to čo by samotní hráči očakávali, chybnú rozohrávku zachytili hostia, ktorí ihneď mieria dopredu.
     
    16:25
    Bratislava mala pozičnú prevahu, kombinovali cez všetky možné priestory, ale samotné zakončenie prišlo až po niekoľkých sekundách a ah to po strele kapitána Beňa bolo nepresné.
     
    17:33
    Hra sa prerušila po tom ako nepresná rozohráva domácich hráčov skončila za mantinelov, na vlastnej polovici tak budú rozohrávať hráči Ružinova.
     
    18:01
    Ružinov sa snažil po rozohrávke dostať k bráne súpera, ich útok však skončil hneď na prvej línii, keď rozohrávku zachytil súpera, ten iba vyhodil loptičku, oba tímy striedajú.
     
    18:43
    Ružinov sa dostal do dobrého brejku 2 na 1. Na ľavej strane držal loptičku Očaják, ktorý sa tlačil do zakončenie, ale následne prihral na druhú stranu, kde však jeho prihrávka nebola nepresná.
     
    19:20
    Ružinov Bratislava dal gól!
    Pomaly sme sa blížili k záveru prvej tretiny, ale skóre sa nám ešte predsa mení. Z ľavej strany sa blysol perfektnou strelou zápästím TOMÁŠ ŠKARUPA, ktorý tak vymietol pravý horný roh. Asistencia: Michal Čachman.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:16
    Chybná rozohrávka hneď v úvode v podaní hráčov Dragons, súpera sa snažil z tejto situácie niečo vyťažiť, ale v útoku ostal osamotený Grlický, ktorý nemieril presne.
     
    21:15
    Na teraz sa nám hrá na polovici Ružinova, tam ich v týchto sekundách zatlačil súpera, ktorý sa snaží kombinovať po stranách, ale vzápätí sa snažil na vlastnú polovicu.
     
    21:44
    Dobré zakončenie v podaní domácich hráčov, nahodený puk si pred bránou spracoval Novák, ktorý z otočky mieril dobre, ale jeho strela preletela tesne ponad bránu.
     
    22:14
    Ružinov Bratislava azda po prvý krát v druhej tretine postupuje do útoku, ich presunutie po pravej strane skončilo na spomínanej strane, ale niečo viac vpredu, kde ich stlačila dvojica obrancov, ktorí tak získali loptičku.
     
    23:33
    Uniza sa teraz drží v útoku, avšak hra je presunutá pri ľavom rohu mantinelu, kde sa bojuje o loptičku.
     
    24:03
    Uniza drží hru pod kontrolou najskôr sa natlačila na útočnú polovicu, keď zistila, že obrana súpera je dobre sformovaná, rozhodla sa vrátiť dozadu a po chvíli začať ďalší útok.
     
    24:41
    Ten ďalší útok po tom ako sa stiahli mohol byť naozaj úspešný a mohol skončiť gólom. Po prihrávke z pravej strany zakončil zo stredu presnou mierenou strelou Galovič, ktorý trafil iba masku brankára.
     
    25:09
    Rozohrávka hostí skončila v útoku. Boj pri mantinely prerušil hru, aj kvôli tomu, že rozhodca signalizuje faul domácich hráčov, rozohrávať tak bude Uniza z vlastnej polovice.
     
    25:40
    Uniza má určite lepší optickú prevahu v druhej tretine, ukazuje to aj teraz, keď drží súpera na jeho polovici, zakončenie z ľavej strany vyrazil brankár.
     
    25:56
    Opäť nepríjemné zakončenie hostí, strela z pravej strany v podaní, res. z hokejky Kvasnka skončila u obrancu, ktorý vyrazil loptičku do bezpečia.
     
    26:33
    Žilina dala gól!
    Hostia sa konečne dostali úvodného gólu vo svojich bielych farbách. Dlhší tlak Žilina predsa pretavila do gólu po tom ako strela JIŘKU PAZDERKA skončila v sieti. Asistencia: Marián Galovič.
     
    26:44
    Žilina dala gól!
    Niečo úžasné v STC Púchov. Uniza sa po pár sekundách dostáva aj do vedenia, keď sa presadil opäť JIŘÍ PAZDERKA, ktorý sa tentokrát nemýlil z pravej strany, keď prekonal brankára súpera. Bez asistencie.
     
    28:42
    Ružinov Bratislava dal gól!
    Pokračujeme gólovými hodmi, tentokrát sa opäť ujali vedenia hráči Bratislavy, ktorí zvyšujú hlavne po úspešnom teči pred bránou v podaní PETER WEIS. Asistenciu si pripisuje: Michal Čachan.
     
    29:18
    Nebezpečná šanca Ružinov Bratislava! V krátkom čase sme mohli vidieť ďalší gól, na teraz prenikol stredom Weis, autor posledného gólu, ktorý krížnou strelou míňa tesne pravú tyč brány.
     
    30:08
    Hra sa nám prerušila po tom ako loptička opustila hraciu plochu. Rozohrávať budú hráči Bratislavy.
     
    30:33
    Bratislava kontroluje hru aj v týchto sekundách. Ich útok začínal spoza vlastnej brány, presúvali sa postupne cez stred následne na pravú stranu na útočnej polovici. Prihrávka z pravej strany však skončila u súpera, ktorý tak znemožnil dobrú šancu hostí.
     
    31:25
    Žilina dala gól!
    Opäť máme vyrovnaný stav! Domáci hráči sa dostali po chybnej rozohrávke súpera do brejku, ktorý potrestali po prihrávke z ľavej strany pred brankárom odkiaľ zakončoval MARIÁN GALOVIČ. Asistencia: Martin Veneny.
     
    32:18
    Hra sa nám prerušila, na palubovke ostáva ležať Weis, ktorý sa drží za tvár. Vyzerá to tak, že v súboji dostal hokejkou do tváre, ale rozhodcovia to nepostrehli. Pokračuje sa však rozohrávkou Bratislavy.
     
    32:38
    O útočenie sa opäť snažia domáci hráči, tí to však teraz dobre zbabrali tesne za vlastnou polovicou, keď pri nedôslednom zakončení stratili loptičku z čoho išiel do brejku súper, ten taktiež zlyhal, keď nepresná prihrávka skončila u obrancu.
     
    33:19
    Bratislava teraz rozohrala v podstate štandardnú situáciu hneď po odpískaní. Prihrávka na pravú stranu odkiaľ z prvej páli Heyder končí na blokujúcom obrancovi.
     
    33:49
    Žilina sa teraz stiahla s loptičkou za vlastnú bránu, avšak aj preto, že oba tímy striedajú, počká sa kým sa na palubovke všetci hráči, hlavne domáci sformujú a pokračuje sa opäť v hre.
     
    34:25
    Domáci hráči opäť začínajú ďalší útok, aj ten zlyhal tesne za polovicou, po ktorom sa k loptičke dostáva Bratislava. Ich útok skončil zakončením, ktoré však brankár vyrazil.
     
    35:17
    Úúú! Nepríjemne zakončenie v podaní hráčov Žiliny, ich rýchla kontra cez stred bola zakončená Novákom, ktorý však mieril iba na stred , kde si to dobre pokryl brankár.
     
    35:51
    Tvrdý strede, resp. súboj pri mantinely. Jeden z hráčov hostí v páde zvalil aj mantinel, ale rozhodca ani nezapískal, takže v hre sa pokračuje ďalej, pri loptičke hráči Žiliny.
     
    36:05
    Žilina spoza vlastnej brány začínala útok. Ich rozohrávka sa však odrazila hneď na prvej línii, keď súpera v súboji vyrazil loptičku späť k bráne.
     
    36:33
    Máme tu prvé vylúčenie v dnešnom zápase. Na trestnú odchádza hráč Žiliny Masorovič za hrubosť.
     
    36:48
    Žilina sa prvému útoku ubránila a dokázala s loptičkou dostať až na súperovu polovicu.
     
    37:13
    Ani by som nepovedal, že Žilina hrá v oslabení, dobre sa bráni a dokáže aj zaútočiť popri mantineloch.
     
    37:36
    Budem sa opakovať, ale Žilina aj na teraz dobre bráni. Tentokrát vystihla rozohrávku súpera, následne vyhodila loptičku cez polovicu, Bratislava sa sťahuje za vlastnú bránu.
     
    38:26
    Na teraz sa dobre dostali do útoku hráči Bratislavy, tí najskôr zakončili z pravej strany, ale po otočke okolo brány prišlo ďalšie zakončenie, ktoré však brankár opäť vyráža.
     
    39:20
    Blížime sa k záveru druhej tretiny, pri loptičke aktuálne hráči Žiliny, ktorí sa dostali do útoku, ale tam tesne za bránou stratili loptičku, následne budú rozohrávať hráči Bratislavy.
     
    39:44
    Ani Bratislave po rozohrávke spoza vlastnej brány nevyšiel prechod do útoku, dlhá prihrávka ponad hráčov skončila u domácich, ktorí to už určite dotiahnu do záveru.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:12
    Bratislava postupuje pomaly do útoku, hra presúva po ľavej strane, kde však aj končí tento útok, po tom ako nepresná prihrávka od mantinelu skončila na hokejkách domácich hráčov Žiliny.
     
    41:07
    Aj v týchto sekundách sú to hráči Bratislavy, ktorí začínajú útok. Najskoršia prihrávka na pravú stranu sa vrátila späť k obrane, odkiaľ prišlo zakončenie smerom na bránu, to vyrazil brankár do bezpečia.
     
    41:38
    Čaká sa na rozohrávku Žiliny na pravej strane, jej realizácia nebola najlepšia, keď spracovanie hráča nebolo príliš dobré a loptička opustila hraciu plochu.
     
    41:43
    Žiline to nemusí veľmi vadiť, resp. nemusia smútiť. Po zlej rozohrávke súpera sú opäť pri lopte a budú rozohrávať z vlastnej polovice.
     
    41:59
    Veľké zaváhanie v rozohrávke Bratislavy, hlavne u hráča Beňa, ktorý si nemôže dovoliť ako kapitán mužstva takéto chyby a ešte za takéhoto stavu. Jeho krížna prihrávka na druhú stranu smerovala rovno na Venenyho, ktorý sa už už dostával do streleckej možnosti, ale včas ešte zakročil obranca.
     
    42:43
    Tentokrát sú pri loptičke opäť hráči Žiliny, tí začínajú útok z vlastnej polovice, pomaly sa dostávajú k bráne k súpera, kde však vzápätí aj stratili loptičku, pri súboji.
     
    43:10
    Opäť zlá rozohrávka Bratislavy, ktorú už mohli potrestať hráči Žiliny, tí sa dostali pred bránu, ale tam si to Trunek pripravil zle na strelu, avšak vzápätí bol faulovaný, takže Žilina bude mať dobrú možnosť zo štandardnej situácie.
     
    43:49
    V posledných sekundách sa hra v podstate iba kúskuje, najskôr Žilina nepremenila štandardnú situácia, teraz Bratislava prerušuje hru nepresnou prihrávkou, ktorá končí za mantinelom.
     
    44:19
    Budem sa opakovať, ale hra je prerušená aj v týchto sekundách, opäť to zapríčinila zlá rozohrávka hostí, ktorí si v posledných sekundách nerozumejú skoro vôbec.
     
    44:36
    Po dlhšom čase je aj Žilina pri chuti, ktorá do teraz iba kombinovala, tento jej útok skončil zakončením z ľavej strany v podaní Truneka, ktorý však nemieril presne.
     
    45:18
    Hráči Bratislavy sa konečne azda po dvoch minútach dostali na polovicu súpera, tam sa loptička otáčala zo strany na stranu, skákalo to všade kde mohlo, na záver prišiel iba taký propagačný pokus, ktorý brankár Sak zlikvidoval.
     
    46:15
    Tvrdý súboj pri mantinely, už som myslel že to skončí aj nejakým zraneným, ale rozhodca včas prerušil hru. Rozohrávať budú hráči Bratislavy.
     
    46:28
    Bratislava po rozohrávke prišla k bráne súper, ale zakončenie nie a nie prísť. Nahodená loptička sa odrazila k súperovi, ktorý iba vyhodil aby hráči mohli prestriedať. Z následného opätovného útoku Bratislavy už prišlo také nepriame zakončenie, ktoré minulo bránu.
     
    47:07
    Weis sa dobre pohral s obrancom pri mantinely, hru otočil na druhú stranu, odkiaľ už zakončoval jeho spoluhráč Čachan, ktorý nemieril presne. Po jeho zakončení už všetko kľudní obrana Žiliny, ktorá čaká na pohyb spoluhráčov.
     
    47:48
    Hra sa prerušuje, neviem Vám presne povedať za čo to je, ale určite budú rozohrávať štandardnú situáciu hráči Žiliny.
     
    47:54
    Štandardná situácia v dnešnom zápase ešte nebola premenená, pokračuje to v tomto štýle aj teraz, keď zakončenie skončilo na obrane, resp. múre súpera.
     
    48:15
    Kúskovanie hry pokračuje aj teraz. Bratislava postupovala do útoku, ale pri mantienly bol faulovaný jeden z hráčov, ktorý si aj vypýtal faul.
     
    48:23
    Ružinov Bratislava dal gól!
    Napínavý a hlavne vyrovnaný zápas sa teraz naklonil jemne k víťazstvu na stranu hráčov Bratislavy, ktorí skórujú po presnom zásahu TOMÁŠA ŠKARUPU. Asistenciu si pripisuje Tomáš Beňo.
     
    49:32
    Žilina dala gól!
    VYROVNANÉ! Dráma pokračuje opäť. Žilina v podstate po rozohrávke vyrovnáva zápas po góle MATEJA NOVÁKA. Asistencia: Marián Galovič.
     
    50:50
    Pár sekundový výpadok, zaujala ma posledná akcia Žiliny, resp. perfektné kombinovanie na súperovej polovici, ktoré trvalo dlhšie ako obvykle. Malo to však jeden mínus, po viacerých prihrávkach zakončenie neprišlo.
     
    51:33
    Žilina síce išla do útoku, ale o loptičku prišla pri rohu mantinelu, Bratislava sa už snažila o rýchly brejk, ktorý tak povediac takticky prerušil však Trunek.
     
    51:46
    Bratislava sa dostala s loptičkou za bránu súpera, tam však o ňu veľmi rýchlo prišla. Následný útok Žiliny však bol skoro gólový, avšak brankár Menczer mal iný názor, keď troma zákrokmi v rade znemožnil gól súperovi.
     
    53:02
    Žilina zatiaľ na vlastnej polovice, dve či tri prihrávky si vymenila obranná dvojica Masrovič a Baránek, ktorí zatiaľ čakajú na pohyb svojich spoluhráčov.
     
    53:32
    Perfektný zákrok brankára Žiliny, ktorý teraz podržal svoj tím. Zakončenie z ľavej strany v podaní Paulikoviča vyrazil reflexne rukou do bezpečia.
     
    54:12
    Žilina aj na teraz útočí, okolo brány prenikal Venemy, ten sa už natláčal do zakončenia, ale brankár vyrazil loptičkou nohou v páde.
     
    54:45
    Do konca zápasu nám zostáva niečo vyše päť minút. Do útoku aktuálne postupujú hráči Žiliny, ktorí však zlyhali pri mantinely svojou nepresnosťou. Z hry sa tešia teraz hráči Bratislavy, ktorí majú loptičku na hokejkách.
     
    55:35
    Žilina najskôr postupovala do útoku, pri loptičke sa ocitol Hrín, ten však videl že pred bránou to je dosť prehustené, takže loptičku vracal na posledného hráča na vlastnú polovicu. ten následne iba nahadzuje.
     
    55:59
    V útočení opäť hráči Žiliny, tí sa snažia zakončovať skoro z každej možnosti, ich pokus zo stredu mieril na bránu, ale skôr zasiahol obranca, ktorý zablokoval strelu.
     
    57:21
    Napínavý záver zápasu! Uvidíme kto z koho...
     
    58:01
    Vyzeralo to tak, že Žilina bude postupovať do útoku, v celku to tak aj bolo, ale následná rozohrávka skončila u súpera, ktorí sa dostal vzápätí aj do zakončenia, ktoré nebolo až také hrozivé aby si s ním brankár neporadil.
     
    58:49
    Stále nám pokračuje vyrovnaný stav, do útoku idú hráči Žiliny, ktorí kombinujú prevažne za bránou.
     
    59:12
    Žilina stále pri loptičke, v rozohrávke za bránou však neprišla najlepšia pozornosť, tak sa hry ujal súpera z Bratislavy. Následne vyhodenie končí za mantinelom.
     
    19:55
    Posledné sekundy zápasu, zakončenie spoza polovice vyráža brankár Žiliny, vyzerá to tak, že sa bude predlžovať.
     
    60:00
    Tretia tretina skončila.
     
    60:01
    Začalo predĺženie.
     
    60:29
    Bratislava sa teraz natlačila pred bránu vzápätí sa stiahli na polovicu odkiaľ taktiež nezakončili presne. Bratislava následne pri loptičke.
     
    61:11
    Veľká šanca v predĺžení pre hráčov Žiliny, rýchly prienik po pravej strane, následne prenesenie hry do stredu odkiaľ prišlo zakončenie na brankára, ktorý vyťahuje ďalší famózny zákrok.
     
    62:01
    Pokračuje rozohrávkou Bratislavy. Z pravej strany rozohrali hostia o mantinel po súboji pri mantinely prišli však o loptičku z čoho ide následne do útoku Žilina.
     
    62:15
    Žilina dala gól!
    JE ROZHODNUTÉ! Domáci hráči gólom v predĺžení rozhodli o výhre v dnešnom zápase po strele MARIÁNA GALOVIČA, ktorý tak mení stav série play-off na 2:1 pre Žilinu. Bez asistencie.
     
    65:00
    Koniec zápasu.
     
    Skončil sa nám tak dnešný zápas 4. štvrťfinále medzi AC UNIZA a Dragons Ružinov, ktorý sa rozhodol až v samotnom predĺžení.

    Dnešný zápas bol naozaj vyrovnaný, odzrkadľuje to aj samotný výsledok, počas ktorého bol z cela vyrovnaný stav. Nezabudnite si nás zapnúť aj o 14:30, kde si na našom portály priblížime zápas extraligy žien play-off medzi Nemšovou a Tvrdošínom.
     
    Lúči sa s Vami Tomáš Batiz, prajem aj touto cestou príjemný zvyšok dňa. :) (13:13:14)

    Tomáš Batiz

    Góly a asistencie: 27. Pazderka (Galovič), 27. Pazderka, 32. Galovič (Veneny), 50. Novák (Galovič), 63. Galovič – 12. Benedig (Škarupa), 20. Škarupa (Čachman), 29. Weis (Čachan), 49. Škarupa (Beňo)


    FBC Grasshoppers AC UNIZA: Sak (Turiak) – Badura, Veneny, Kvasnka, Baránek, Ladňák, Pazderka, Trunek, Galvič, Novák, Rndrejmiška, Badura, Masarovič, Hrín, Balko, Hruška, Grlický, Jurčík.
    FBC Dragons Ružinov Bratislava: Menczer – Čachan, Rejchrt, Heyder, Bluska, Bereš, Škarupa, Beňo, Očkaják, Paulikovič, Benedig, Weis.