Havířov – Bohemians 4:5 (kon.) | Liberec – Sparta 4:5 (kon.)
koniec
Torpedo Havířov
4:5 (0:1, 1:3, 3:1)
FbŠ Bohemians
cz Sobota 23.03.2013, 14:30 • MSH Havířov • Play-down Livesport Superligy CZ
     
    58:51
    Havířov právě vstřelil branku!
    Dalekonosnou střelou z poloviny hřiště se zapsal na listinu střelců LUKÁŠ JURČÍK, který tak přidává čtvrtou branku Torpeda. Asistence: Tomáš Bajgar.
     
    55:53
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemians navyšují své vedení zásluhou JAKUBA ŠÁRKY, který přidává pátou branku utkání. Asistence: Chlumský
     
    46:06
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí hráči se po zásluze dostávají i ke třetí brance v utkání a jsou blízko vyrovnání! Rebra prostřeluje LUKÁŠ JURČÍK. Asistence: Tomáš Bajgar.
     
    42:03
    Havířov právě vstřelil branku!
    Pegres se přeci jen dočkalo snížení náskoku pražské Bohemky. Trefuje se mladý, ale zkušený TOMÁŠ BAJGAR. Asistence: Lukáš Jurčík.
     
    32:27
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hosté měli k dispozici volný úder v blízkosti branky Pegresu, který opět využívají! Respektive ho využívá MARTIN KISUGITE. Asistence: Tomáš Kindl.
     
    26:41
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hosté z hlavního města ukazují domácím, že snížení nic neznamená a přidávají další trefu do branky Laji. Branku vstřelil DAVID SLÁDEČEK. Asistence: Marek Hluchý.
     
    25:58
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí hráči využívají dvojnásobnou přesilovou hru, ve které se prosazuje PAVEL KOŽUŠNÍK! Asistence: Lukáš Jurčík.
     
    20:52
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí nevstoupili do druhého utkání zrovna nejlépe a po dvaapadesáti vteřinách se trefuje za záda Laji MARTIN KISUGITE! Asistence: Tomáš Kindl.
     
    05:07
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Po pěti minutách jdou hostující hráči do vedení zásluhou ONDŘEJE KOZÁKA, který přesnou trefou prostřelil Laju. Asistence: Marek Hluchý.

    Petr Blakala

    Góly a asistencie: 26. Kožušník (Jurčík), 43. Bajgar (Jurčík), 47. Jurčík (Bajgar), 59. Jurčík (Bajgar) – 6. Kozák (Hluchý), 21. Kisugite (Kindl), 27. Sládeček (Hluchý), 33. Kisugite (Kindl), 56. Šárka (Chlumský)


    Torpedo Havířov: Laja (Krupa) – Kowal, Firda, Hudec, Rajnec, Peřka, Kožušník, Bezděčík Pa., Juhaňák, Bajgar, Plášek, Starostka, Jurčík, Čontoš, Mertha, Fliega, Bezděčík Pe., Mattivi, Kuttler
    FbŠ Bohemians: Rebro (Zelený) – Kisugite, Šimek, Bagin, Schuller, Janů, Zapletal, Brož, Kuncman, Čihák, Chlumský, Hluchý, Kindl, Sládeček, Růžek, Jedlička, Šárka, Nushart

    Rozhodca: Libor Gavlas, Lukáš Mikula