Lipt. Mikuláš – Michalovce 1:0 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 4:2 (kon.) | Detva – Senica 3:2 (kon.)
Topoľčany – Bardejov 3:8 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
Štvrtok 14.02.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • TIPOS Slovenská hokejová liga play-off
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Pre dnes sa s vami lúči Tomáš Batiz, stretneme sa teda zajtra. (19:10:46)
     
    Skončila sa zápas tretí zápas play-off medzi Liptovským Mikulášom a Michalovcami výsledkom 1:0. Jediný presný zásah sme videli v prvej tretine, keď v 10. minúte rozhodol o celom zápase Patrik Kubáň, ktorý strelou z pravej strany mieril presne ponad lapačku brankára Okoličányho.

    Zapnite si nás aj zajtra, kde rozlúskneme otáznik, či do ďalšieho kola play-off postúpi Liptovský Mikuláš, alebo sa celá séria presunie do Michaloviec.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:39
    Paukovček vybojoval dôležité buly, domáci vyhodili puk!
     
    59:20
    Záver poslednej tretiny, Michalovce nahodil puk do útočného pásma, Okoličány už na striedačke!
     
    58:52
    Michalovce začínajú útok spoza vlastnej brány, už sa skoro dostávali do útočného pásma, ale puk zasiahol včas ešte Mravec.
     
    57:50
    Mravec zachytil puk pri rozohrávke súpera, perfektne prenikol stredným pásmom, následne aj útočným. Mikulášsky útočník do dotiahol aj do zakončenia, čím natiahol pár sekúnd do konca oslabenia.
     
    57:31
    Liptovský Mikuláš sa v úvode oslabenia dokázal oslobodiť!
     
    57:06
    Veľmi krušné chvíle pre domácich hráčov, na trestnú odchádza Uhrík.
     
    56:06
    Michalovce sa usadili v pásme súpera, snažia sa prihrávať hlavne spoza bránou a následnou prihrávkou medzi kruhy pohroziť, resp. vstreliť vyrovnávajúci gól. Táto situácia sa na teraz nekoná...
     
    54:31
    Pekne sa snažil teraz preniknúť popri mantinely Uhrík, nakoniec sa mu to aj podarilo, dostal sa až do samotného blafáku na brankára, ktorý mi v konečnej realizácii nevyšiel.
     
    52:52
    Pekne sa teraz vyhol obrancom okolo vlastnej brány Marcinek, ten to s pukom potiahol až do útočného pásma, kde strelou spomedzi kruhov vybojoval aspoň vhadzovanie.
     
    51:51
    Hra sa nám presunula na opačnú stranu, po pravej strane prešla dvojica hostí, tá to za pomoci prihrávok dotiahla až k brankárovi Palkovi, odkiaľ mierila iba doňho.
     
    51:10
    Trošku ma unieslo dianie na ľadovej ploche, tak som trošku vynechal pár informácii. V posledných sekundách boli viac v útoku domáci hráči, tí si to tam iba prihrávali,do nejakého vážneho zakončenia sa nedostali.
     
    49:29
    Buly v strednom pásme, Liptovský Mikuláš otočil hru k mantinelu, prenikol do útočného pásma a zakončil krížnou strelou rovno do lapačky brankára. Vhadzovanie v útočnom pásme domácich.
     
    48:51
    Rýchlosť hry sa teraz tak pozastavila, puk sa presúva zo strany na stranu bez väčšieho ohrozenia. V týchto sekundách postupovali do útoku Michalovce, tie však zastavil obranca, ktorý píska ofsajd.
     
    47:53
    Buly v útočnom pásme domácich, Uhrík ho síce vyhral, ale Michalovce sa ubránili, puk včas vypichli a poslali ho do stredného pásma.
     
    47:06
    Michalovce vyšli s pukom do stredného pásma, dlhý pas ponad hokejistov, pri mantinely získal puk Paukovček, ktorý ihneď zakladá útok smerom na bránu Okoličányho.

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DUKLA Ingema Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 10. Kubáň (Paukovček, Bartík)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Marcinek, Jankovič, Mezovský, Duriš, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Sajko, Uhrík, Piatka, Mravec, Kubovčík, Bartík, Galko, Bača, Holiga, Paukovček.
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Okoličány (Kurali) - Halapy, Drotár, Hrubý, Palovčík, Rusnák, Šeliga, Gavura, Vorobel, Šimčák, Šechný, Zorvan, Chovan, Opatovský, Čížek, Žemba, Čavrk, Banovský, Fajčák, Linet.

    Rozhodca: Stano, Gajan, Nosek

    Diváci: 1230